Temuramah Samy Vellu |Blog Lawak Malaysia

KATEGORI LAWAK


Temuramah Samy Vellu

New Astronout

Samy Vellu ditemuramah tentang program angkasawan negara.

Samy: "...Bagi saya, ini semua adalah satu pembaziran atas duit rakyat.Kita sepatutnya tidak hantar mereka ke bulan, tapi hantar mereka pergi matahari. Barulah USA, Russia, respect sama kita...."

Penemuramah: Tapi Dato' Seri, matahari kan panas. Macam mana mau pergi sana?

Samy: Cit! itu pasal la u tara jadi mintri. Saya suda lebey 30 tahun jadi mintri, saya musti ada jalan penyelesaian. Kita jangan pergi siang, manyak panas. kita pigi malam, baru ada sujuuuuuk......

4 comments:

  1. gravatar

    kih..kih..samy2..

    July 14, 2008 at 4:36 PM
  2. aToi aziZ
    Said

    gravatar

    oden agak terKesima nih
    huweh2... dan huweh lagi~~~

    July 24, 2008 at 6:59 PM
  3. gravatar

    marah si samy tuh kang! hehe
    anyway lawak gak!

    December 17, 2008 at 1:26 PM
  4. gravatar

    haha.
    aku ada satu story gak..
    psl samy ni,

    prnh satu statement yg dia buat(mungkin):

    "pos laju kita skrg byk maju..esok hantar hari sampai.."

    =D

    July 4, 2009 at 12:46 AM
 
^ Scroll to Top